April 8, 2011

warkahberlagudotdotdot



in the name of Allah the most gracious and the most merciful





"bukan semua boleh kongsi dengan semua"
-beego-





lain sangat
lain bukan?
aku lain

bila kau uaruarkan aku berubah
aku nafi aku kata aku yang dulu
aku yang sama waktu awal kau tahu
makin aku nafi makin aku tahu
aku tipu

aku tipu aku tipu
siapa aku?
maaf aku kutuk caci keji kau dulu
dusta aku sebarkan khabar kau berubah
hina bukan?
hakikatnya aku yang lain
luar kain nampak lain dalam kain?
tiada orang tahu bukan?

tetttt

switch mode


koma



saya suka merepek sebab saya bosan
saya bosan sebab banyak sangat kerja
saya banyak kerja sebab tiada cuti
saya tiada cuti sebab saya dah dekat final
saya dekat final sebab saya berada dalam bulan april
saya berada dalam bulan april sebab saya up to date
saya up to date saya tengah update dengan entry baru
saya tengah update entry baru sebab saya suka merepek
okay.ulang sembilan kali semula ye semua


tettt

switch mode


surat untuk ma

kepada ma yang disayangi
orang nak beritahu ni orang tak balik lagi minggu depan
walaupun minggu depan final presentation dah habis
tapi ada submission lain on the next day
tuesday ada wednesday ada thursday ada
dan ofcourse

friday,friday,friday
gotta get down on friday
fun, fun, fun
whatthefishcake whatthefishball whattheeff

whatever
-__-

dan dan dan sabtu ahad ada kelas pulak
study week lembaga nak datang nak assess portfolio
demn
lepastu kan ada exam sampai tengah purnama may
lepastu kena settle dan prepare for measured drawing yang sebulan tuh
lepastu kann
congak darab bahagi peratus perpuluhan kosong lima
lagi dua bulan tak jenguk rumah kot

-_-

rindu aqil la

orang tahu semua orang kat rumah rindu orang
so chill lah
im chilling right here yaww
tak payah rindu orang okay
tak cool lah
bytheway kan ma im doing finee here
sobs

salam perantauan dari anakanda yang berada 4 jam jauh dari rumah:)


p/s :
ini diari minggu lepas minggu ni dan minggu depan
duduk malaysia je pun
bajet duduk uk
shit
hahaha
:():





16 comments:

amalina sahaja said...

apehal ada selit lagu friday rebecca hitam tu? haha

hafizmohamad said...

eh dia kan feymes.sore pun sedapppppp:DDDD
sangat sedap.haha

Abang Zam said...

hahaha..macam shit lah kau..nice

dah try paki KIS?

dilla adilla said...

haishh.. saya pown tak boley balik jugak this week, next week ponn...
nak tulis surat jugak laa.. ahaks :)

iyza aryff said...

kau memang suka sangat dgn rabeka ni eh? haha. nasib lagu dah tuka oh. :D

hafizmohamad said...

a.zam.
haha.terimakasih.haha.dahh.senanggg sikit:P

dilaadilla.
haha.jomjom.tyulis lagi panjang lah:)
eheh jap.minggu je?takboleh2.kena bulanbulan jugak:P

iyzaariff.
haha.memang lah.skandel aku dulu.dulu lah.skandel je lah pun:P
eheh.mana tukar lagi:PPP

muhammad afif said...

beza 11 jam jek dari sini. melalui KAPAL TERBANG. haha

iyza aryff said...

kau ni memang laa =.= oh ya, penulisan kau mantap gak. aku suka. (sila bangga eh) haha

melle amir said...

dapat tak salam aku dari ajiq? har har

seorang mamalia said...

orang yang tak ada kena hantar projek tunjuk portfolio pon dah berpurnama tak jenguk rumah lah. nak buat surat untuk puan emak jugak lah macam ni. nak tiru lah. XD

-li.zue- said...

ohhh tidak.kenapa aku rasa entry kau kali ni sedih2? haisyh.

ida_gorgeous said...

wa rindu rumah..sy ulang rindu rumah..ulang lagi rindu rumah!..ulang la byk2 lg.:)

hafizmohamad said...

papan.haha.yelah jauh jugak;))

iyza.mantap?kalau aku hantar kat cikgu bm nie konfem fail weh.xkembanggg pun:DDthanks weh:P

milahamir.haha.weh.seyes xdapat.die busy sgt sampai lupa kott:P

elly.ceh.baik kau buat surat cinta pada dinzly.lagi cool:)

lizue.sedih la sgt.aku boleh gulingguling lagi nie.padahal dah banjir an?haha.takdelah.cool je:)

ida.haha.balik lah wehhh.banyak masa an usm:D

orked.ungu. said...

ni calon rebecca black ni.bagus! haha

hafizmohamad said...

lol
siapa??
aku?

atau yang menyanyi hiruk pikuk kat sidebar ni?

kucing said...

err..
aku sbenar x paham ko nak cakap per..
tp buat2 paham jer laaa