March 18, 2011

buangtigaminitdalamhidup




in the name of Allah the most gracious and the most merciful



berapi
berapi sungguh aku
away for two days?
oh aku ber away selama mingu minguan
seronok
sangat
status pelajar buat aku jadi sibuk

pelajar = sibuk
aku = sibuk
konklusi
aku pelajar = sibukss


lebih baik jadi duda
mungkin kurang kesempitan masa aku
mungkin banyak masa terluang
buang masa bersama anak anak
boleh dapat anugerah bapa penyayang
mimpi

oh
paya indah
bagan lalang
seronok
cerita basi
banyak aku lupa
-_-"

ini gambar sekeping dua buat kau


kamera orang
hasil aku
hoyeah:)

sekeping baru?
suka hati aku lah
aku kan berjimatcermat
*kedekut padahal*
cakap dua bagi satu
jimat cermat amalan mulia



siapa kau
seorang orked
sumpah aku mahu tahu
sangat

mengharap



semua orang sibuk cerita pasal assignment
aku nak sibuk jugak

design proposal
mockup model
presentation drawing
site model
final 3ds max project
history presentation
history essay writing
construction presentation
construction building model

hantar sebelum april menjelma
sikit sahaja . aku tahu
senang sahaja . aku tahu

siapa cakap?
pfft
-_-"

apa major saya?
oh
aku amik kosmetik dan seni hiasan
ayu bukan?






p/s :
aku seorang ....erm erm
dua orang
tiga orang
empat orang

cehh tak sapai 30 saat pun entry nie
demn
maaf buang masa :)
tahniah:)


18 comments:

gadis orked said...

siapa orked?

orked farzana. gadis biasa. tak ada kelebihan. loser terhebat alaf ini. hahaha

:)

hafizmohamad said...

tak ada kelebihan
jangan dinafikan hakikat yang nyata:)

xloser pun.hebat ja:)

cikNAO said...

wah . bkn maen sikit esaimen -.-'

ameto primero augusto said...

thanks for the couragement~

appreciate sangat.
erm, hidup camna? sihat? jangan busy sampai tak ingat makan okay. makanan itu essential.

muahaha, pebenderlah aku merepek kat kau punya entry ni.

Cik Jumi ♥ said...

cececeh,
cara mmikat ye pakcik?

ewaaah,
sibuk je..
haha.

:DD

hafizmohamad said...

ciknao.haha.sikit jugak la:)

armeit.haha.mana boleh aku lupa makan
perut aku memang membesar untuk makan.ceh.caring habis kau kat aku:P

jumi.haha.apa memikat?xfaham:)
sibuk jugak le:D

-li.zue- said...

hahahah kau ni mmg klaka kan beegay.
aku rasa kan, ko boleh amek degree major in archie, minor is linguistic. ;)


ayat update blog nak power je.sastera bagai. ahaha


all da best bro.banyak siot assignment ko.takpe.igt2 sket, aku always support ko.chaiyok2!

hafizmohamad said...

haha
tahi perli aku ke hape
taknak taknak
aku kan major kosmetik
lepas nie nak pursue amik seni budaya pulak
bahaha
perli lagi -_-"

apa kata datang lepak gosip dan tolong aku
haha


weh entry lama nieee:D

melle. said...

hoi lama gila aku tak datang sini

hafizmohamad said...

hah.akhirnya.yeay!
selamat kembali ratu belog:D

Nabila Huda said...

yeah.. follower yg ke 100..
1st time komen

hafizmohamad said...

nabila huda
terimakasih:)
sangatsangat:D

Abang Zam said...

kau buat entry 30 saat yang berguna untuk redeem 30 saat yg sia-sia ini..

terima kasih..oh! lupa

baca kalau suka,kalau tak suka takyah baca sebab ramai tak nak baca bila aku letak link dalam komen : Couple Ini Perlukan Perhatian

hafizmohamad said...

haha.
mana mungkin masa dalam hidup sia sia
lol
tapi takpa
samasama juga

oh.nice:D

red girl said...

it takes 29 seconds to read your post :D

hafizmohamad said...

lol.tipu.its 31sec okay:D

amare amor said...

kau ambil kos apa hah yg sibuk sangat ni?

aku tengah takde kerja ni..

jeles tengok org pegi lecture bagai...

hafizmohamad said...

kosmetik dan seni tari
haha


takaci:(
tak adil
tak dan segala tak:(



lol