February 28, 2011

suratcintauntuktembikai




in the name of Allah the most gracious and the most merciful



entri ini aku buat panjangpanjang
aku tertekan tahap nak lari pakai kain pelekat atas pusat
keliling satu universiti
sambil menjerit saya comel saya comel
haha
aku nak tekankan fakta fakta berikut
kain pelekat atas pusat.tutup aurat masih
universiti.aku bukan budak tadika walaupun bahasa melayu macam hampeh
menjerit.masih bersuara.alhamdulillah
saya comel.okay.no komen:))


rindubudakkecilni
nak balik rumah.sobs:)

dahdah
mode bertukar


activated

assalamualaikum
dear tembikaimerah

kau tahu kau pintar bijak peramah hebat berkebolehan
dan segala bagai.aku jeles semua itu
kagum.satu.takjub.satu.cemburu.tiga

kau ketua berkemampuan mampu berkeyakinan
berkemimpinan.cukupp.cukup semua
iri hati aku

tapi

bila kau arah kau tak turut serta
bila kau bahagi kerja kau rosakkan semula
bila kau diperlu kau hilang tanpa tak ditahu
bila kau susahkan perkara mudah
bila kata kau perlu diturut
bila kau curah idea berlimpah ruah
tapi semuanya sampah

maaf
aku biadap
maaf aku kurang ajar
maaf tiada sopan aku di situ
maaf semuanya
seribu kali maaf

ada kesal aku disitu

tapi
aku mohon kau berubah

dosa hari ini
aku kongsi bersama
bukan seorang
lebih dua yang pasti
kau faham bersama?

maaf
aku marah
meluapluap
jadi aku diam
aku kesian
marah tapi kesian
susah nak kawal bila dekat
lebih baik aku jauh

dan terimakasih untuk senyum itu
tapi aku marah
dan aku masih kesian

sabar aku sampai batas
keluar habis sifat buruk aku

:(
pasrah



yangikhlastapihinaituaku
astagfirullahalazim




projek satu semester dua hampir tamat
satu minggu
hitam.jerawat
demn ah

tapi bekerja dengan kayu tukul dan peralatan bengkel
buat aku makin kurus
eh ada ketulketul yaww
:)


cekidaut blog ini
*dia tak kecik mana pun:))
tapi die budak sekolah*
haha

oh dia promote blog aku
terharu
so korang pulak
bila nak promote blog aku?
haha
sangap gila
go pengikutt go pengikutt
*sambil joget spongebob*
xmemasal-_-"

p/s : lagi berapa jam nak kena present projek pertama ini:)
aku sempat update blog luah biar lapang sikit semua
rajin kan?haha
maaf untuk semua.mulut aku cilaka.diri aku hina.doa aku dibuka pintu hati

ampun yaw:D

12 comments:

dayangredzuan said...

chill yaw...
no tensi tensi

hafizmohamad said...

chill lah niee.
haha

im okay wyaww:D

CIK FAFAZ said...

comel itu budak.
siapakah?
haha

Cik Jumi ♥ said...

saya ada pakcik,
tapi pakcik saya tak pernah cakap saya kcik.
tapi kali ni,
awak pakcik yang
sering kata saya kecik,,yg smemangnya kecik mngikut umur.

tapi luaran saya tak bgtu kecik..
:))))

xmintak untuk dpromot,
tp,bdak kecik ini mnghargainya..
ewaah..
kasi sep sikit..
ecececececeh
;PPPPPPP

muhammad faiz said...

anak akak ko comel! kau x.

hafizmohamad said...

sisfafaz.
tgok lah uncle die:DDD




cikjumi.dah kecik kecik jugak.
bley plak ajak main sep2
sep atas sep bawah sep depan sep belakang:)))))


faiz.booo.jelesss

Anonymous said...

hahaha. apsal tembikai ohh? tu lah. dah perasan lama dah. sejak dulu lg. tunggu je si nenas, pisang n mangga bersuara. kalau epal nak brcakap pun bolehh.

t h a n k y o u

terima kasih sbb diam dari meletup mcm bom. ntah2 gegar dua kali ganda nnt. tp, jgn jd bom dlm diam (ticking time bomb. Sorry la, i tau bm tak power lgsg. kadang2 terbelit2. at least i'm thankful we can still communicate)
terima kasih sbb... (gahh! i give up... for now.)
so, thank you for being honest to straighten out this frizzy situation. I don't want it to turn out into something bigger.
I'm sorry if i caused stress at any level. We all got a pinch, or maybe a kick, a slap, a hammer hit. haha. I just wish this was solved on the day it started. or sooner. Face to face would be good. I think I can take it. I hope we can accept, give and take and go back to being awesome friends.

:)
skrg baru tau. skrg baru paham. skrg baru je boleh tido.
again, syukran :)

Anonymous said...

cheh... Anonymous laaa sgt. U tau kan, sape? haha. tak yah approve comment pun takpe. janji baca :)

this is real feedback. baru boleh improve :D phew! nak buat group post mortem tak?

muyukerukatika said...

aku terasa macam bulan ini banyak menduga, chill :) aku pun sama jugak pasrah

ameto primero augusto said...

woeh, sumpah the first few line aku jadi bodoh lima minit. haha.

apa punya bahasa melayu kau pakai?

jangan tension sangat. nanti dah tak comel bro. muahaha. rilex, cuti macam aku okay...

WHUT? takda cuti, hahaha.

kesian kau, loser. XD

erk, gurau jew awak...but still, muahaha

hafizmohamad said...

anon.:)


muyukerukatika.dah bulan baruu.yeay:D

armeit.haha.aku kan asli.so bahasa tu lagi pelik lah.haha
demn ah.xde cuti ni haaa:Dhaishhh.
aku xcomel lah -_-+

seorang mamalia said...

lain kali kalu tensi tensi jangan memalu mai habaq kat aku naaa. aku ada :P

*wonder macam mana pondan macam kau naik minyak ouh. macam mana ? macam mana ?? *

:D