February 21, 2011

akutaksuka




in the name of Allah the most gracious and the most merciful


aku tak suka kalau kerja kau macam hampeh
kau cakap tak serupa bikin
perangai macam haprak
bikin aku panas
kau bajet bagus
aku pun selalu jugak bajet
tapi tak sebajet kau


dan


kau amat




okay
aku postpone je
nak jawab tag nie haa
haha


tukang tag

kena tag.haha padan muka

tak buat aku tacing
:((:



>single ,already taken, or having a crush?
aku teruna.belum berkahwin.masih belajar.masih mencari.dan walaupun aku bengkangbengkok aku masih menuju kearah menjadi lebih straight.:)dan aku memang tak hensem.

>name bf/gf(klu tak de ..tlis {packet lost}
nama girlfren saya si anak pakcik sameon dan untuk maklumat lanjut tentang anak kami bersama sila rujuk album di fesbuk aku.eh aku ada fesbuk ghupenya:)

>agak2 umur berapa nak kwin?
sekarang umur 20 aku nak kahwin waktu umur 18 tahun,jadi memandangkan sekarang dah 20.macamana nak kahwin ni.boleh gostan tak?tapi aku cam nak jadi duda.alamak.macam mana nak realisasikan matlamat hampeh nie.haishh:)

>tema perkahwinan?
tema perkahwinan alaala ayuayu .simple je.aku nak ajak keluarga terdekat.pelamin buat sendiri.takpayah pakai pelamin pun takpe.duduk atas lantai.datang majlis sanding taknak naik bmw.nak lumba lari dari masjid ke tempat sanding.makan nasi bujang je.timun sambal belacan dengan telur dadar air kosong.ganti telur bagi kat orang tu dengan rambutan.still bulat okay.hantaran gula gula berlainan jenis.jimat:)

>beza sahabat dan kawan?
sahabat tu macam tembikai susu.kawan macam tembikai merah.dua dua tembikai.bezanya sedap manis tawar masam kaler.erm paham tak?kawan tu..sahabat tu..ah google ah:)

>siapa sahabat anda (boleh plural)
sahabat saya ialah tembikai susu.cehh.kan aku da bagitahu.loser lahh.plural?tembikais susus:)

>tulis name seorang saja true fwen korang.yang betul2 true fren..
true friend tu kawan sebenar kan?maknanya tembikai merah yang sebenar lah?carilah true friend aku kat kedai buah buahan .ramaii.:)

>sile upload pic korang yg paling buruk!
buruk?lahh.aku hensem lah.takde gambar yang buruk.sorry.lagipun ustazah ada cakap tak baik menzalimi diri sendiri.so kalau upload gambar buruk yang mana aku takde lansung tu maknanya mengaibkan diri sendiri la kan.haa.kan da kena ceramah:)

>sile upload pic korang yg paling cantik/hensem
ni gambar aku paling kacak:)
orang cakap muka aku kerek.dengan kening mahal macam anak maharaja shihhuangti:)
so kalau tak nampak muka hensem dan kachak lah maknanya kan?



:)

aku lebih kachak begini
tanpa muka
haha:D





mode mereng macam harem berjangkit balik
nice entry?
haha
teet.jangan mencarut okayy
ampun aku mengarut lebih



p/s : pilihanraya di um sangat memberahikan
politik semua kucar kacir
aku memang suka
ribut musnahkan pokok besar universiti
kagum
subhanallah


aku rasa aku ada masalah bertutur dengan teratur-_-"
maaf kalau kurang faham
aku ni senget:)(:

22 comments:

seorang mamalia said...

seeerius kool keje kawen kau. aku cop nak jadik pengapit.

prk ukm pon mengghairahkan juga. slluurrrppp :D

amalina sahaja said...

tema perkahwinan palinggg tak boleh blah.
kedekut gila. oh lupa. bersederhana kan? hahahahaha

hafizmohamad said...

elly.xbolehh.kau kahwin aku nak jadi pengapit.bila aku kawen kau da kawen dulu la maknanya.orang da kawen xleh jadi pengapit org baru nak kwennn.haha:D


amalinafarhan.haii.rajin gile komen.bilakomenxreponse.tacing ah nie.
haha.bersederhana lah.ustazah ckp hidup mesti beserdehana dalam apa jua seklaipun.cehh.bajet:DD

ameto primero augusto said...

seboleh-bolehnya update di pagi buta! hahaha. tak pepasal jadi rajin ek?
hahaha. teet! takmaw buat leh kan? tak taching kan? hahaha, banyak kerja kowt weih.

Cik Jumi ♥ said...

tag
yg post komen entry sebelum?
saya ada ke ek? erh,,


bapaaaaaaakkkkkkk,
teburai isi perut baca entry pokcik tlajak muda ni.

ksian sesape yg tlah mntag anda!

:PP

CIK FAFAZ said...

sy tembikai susu or tembikai merah awk?
susu or merah?
erkkk!
hahahahaha

ell myra said...

sameon tu name teddy bear aku doh =.=

Ewan Marcuz said...

aku dah agak, kau memang kedekut kan. dari dulu lagi ko memang camtukan? hahahaha, jamuan kawen bagi orang makan nasi bujang je? wakakakaka

pepun, tahniah kerana sporting.

amalina sahaja said...

copp mana tau nama amalina farhan ni? huyoooo. haha sorry xrespon. disebabkan anda je lelaki yg selalu ada, kdg2 terlepas pandang, nampak perempuan je komen :P sorry encik.

-li.zue- said...

WOI.beegay!

aku nak kau jadi calon lah,
mewakili kaum2 gay semalaya!'

*gila,comment lari topic.haha*

ahhhh.kesah pulak aku.

hye abang hensem.ahhh.benci kau.bajet lebih! gundu patimaliwa betol!

selamat berriang-ria membuat bus shelter ;)

hafizmohamad said...

armeit.haha.sebab pagi buta jelah yang free nye.
takde2.tacing ah cmnii.bila nak post cupcake?haha.xmemasal:)
bila free lah.nanti rajinkan diri yaw:D

hafizmohamad said...

jumi.haha.rasa2 ada ke tak?buat je laa:D

eheheh.asal plak pkck tljak muda?
alang2 pakcik baek tua trus.eh taknak2.
nak duda anak 4.panggil saya duda okayy
haha:D

hafizmohamad said...

sisfafaz.haha.susu merah?
euw euw euw
bunyi plikkk.haha
durian nakk?sedapppp:D


ell.ah kau.sibuk.tu nama bapak mentua aku.haaa.nak battle sape lahir dulu.
teddy bear kau ke bapak mentua aku..yeayy.bapak mentua aku menag.

GO GO GO uncle sameon!:D

ikhwan.mana ada.nak cmpare kau ke aku lagi kedekut?kau la?hahaha:D
aku memang lah rajin kalau aku bosan dan tertekan dan senget yaww

haha nasi bujang pun 2 ringgit tauu!dah memang dtg majlis org bujang bagi makan nasi bujang la.orang dah kawen bini masakkan:DD.
so aku nak menggalakkan makhluk2 bujang yang datang majlis aku leas2 kahwin:D
bagus kan aku?nanti kurang lah anak muda yang produce baby cutecute buang merata2:DD

hafizmohamad said...

amalina farhan.
eerm.entah2.cm sedap je bunyi.haha
okayokay.lepas ni anggap aku separuh alam okay.so nanti senang sikit imagine oh macam perempuan so kena reply ni.haha:DD
btw.aku jeles kau kat oversea lah makcik:Dsebab tu aku rajin komen..
haha.xmemasal:)

hafizmohamad said...

put.comment jgn pnjg dari entry aku boleh?
haha
melampau betol
lawan tokeyy


haha


aku xboleh jadi makil gay semalaya
sebab aku xcukup gay satu hal
lagi satu aku xcukup malaya
aku kan mix
haha

aku memang hensem dan bajet
haha.susahsusah je puji.blushim aku



bus shelter?demn.jgn mention ah.pasal benda tu separuh sem aku sngsara.cepat2lah habis
semoga senang aku qada' tidur:)
final project lg demn.aku dah dapat rasa aura2.sengsara:DDD

eeidris said...

jgn lupe bachelor party. AIYO!

eeidris said...

jangan lupe bachelor party. AIYO!

laissez faire! said...

Triple like komen ewan!haha
part tema kahwin tu memang mantap abes.wee agak la tak jempot kitorang kan apiz?bakal tacing abes nanti.haha~
gila sep both IR wat kenduri camni.
kaya raya pak cik nazri.jimat abes. =D

hafizmohamad said...

ee.haha.xlupe punya ah.kau arrange kan?kau treat aku kan?no hal lahh
on.let me knw anytime.:D





laissezfaire.like kat facebook je.blog ni xde button like:DD
xjmput kott.family je.kecik2 la katakan.sorry kitorang bukan IR.
bapak saya yang kaya.saya tak.eh.tak.famili kitorg sederhana je.tak lebih xkurang:).booo

eeidris said...

bachelor party aku nnti x macam bachelor party kot. haha. still nak ke.? :D

hafizmohamad said...

lupa plak.semua laki.xde perempuan.hahahahaha.on!:DD

laissez faire! said...

buatla kasi ade.kate PRO? =P
adoi.terlalu jujur+lurus bendul betoi.eh?oh IR engineer je eh?arkitek?*oh malu~okay tak kaya sekarang tapi bakal kaya.kan?Aminkan je.=PP top student UM+dean list tiap sem.bravo~ :)