February 15, 2011

kekasihpunyaharisemalam





in the name of Allah the most gracious and the most merciful

entri punya tajuk macam kel
aku tahu diam perhati sudah

semalam
hari kekasih yaw
bagi aku takde beza pun hari apa tu dengan hari lain
so siapa yang rasa
die sambut hari memperingati kekasihlah konon nya semalam tu
aku nak habaq pi
hangpa loser
tu diaaa
haha



*cubaan instax pada cermin xmenjadi:D*


taklah wei
apa kes semalam baru kau nak ingat kekasih kau
apa kes semalam kau baru nak gedik gedik beli bunga bagi
bagi bear balut balut bagi
pergi date sana sini makan seronok wayang bagai
loser

haha
ye aku jeles
tapi bukan sebab aku sambut hari kekasih bersama
model model kekasih aku
dan sketchbook dan drawing pencil aku semua
dekat studio kekasihan aku tu
ye.aku ada kelas semalam
seronok banyak ilmu aku dapat
kau yang patut jeles pada aku
aku buat projek di hari kekeasih dengan penuh kasih sayang
indah

hari kekasih tidak wujud bagi aku
maaf
aku akan sambut hari hari bila punya kekasih hidup mati aku nanti

eh loser
aku jeles sebab
mana kau dapat cekau duit banyak
beli barang barang tu semua
padahal hari ibu kau nak belanja mak makan pun susah
hari bapa bagi kek pun berkira
tu belum kira peluk cium kau dekat kekasih berbanding
mak ayah kau
ye.aku jeles sangat






dah
bosan cakap pasa benda tak berkembang ni
eh korang
tahu tak indah water?
indah water tu sama la macam alam flora kan kan?
kalau kat jalan raya mesti ada besi penutup lubang apa entah
yang unik berbentuk bulat
lepastu ada tulisan indah water timbul timbul
macam carving la kononnya
tapi die tulisan besi yang timbul tu
die ada timbul indah water lepastu ada kotak2 kecil kotak kotak timbul jugak
tapi kan kalau panas tengahari besi tu panas jugak tak?
kalau benda tu diletak dekat tengan jalan
dapat direct sunlight rasa rasa panas tak?
korang rasa panas tak?




sebab




hari tu waktu sembahyang jumaat aku berdiri atas tu
sebab aku ingat saf kat situ kosong
bajet nak rapatkan saf dan kepala otak aku fikir penutup besi tu tak panas sangat
dan rasa rasa
sejuk ke panas?
-_-"
imam baca surah panjang pulak tu:)
alhamdulillah






loser




p/s : penat berfikir
kebelakangan ini apa aku buat susahkan orang lain
maaf semua
ampun;/




13 comments:

seorang mamalia said...

besaaaarrr pahala hang dok betenggek atas besi panas masa solat jumaat hapisbeegooo :D

hafizmohamad said...

aminn:D
hangit je bau bulukaki terbakar:)

Fatin Suri said...

aku pun jelez gak sebab bapak selambur bole brmesra-mesra dgn bukan haq haihh

hafizmohamad said...

fatinsuri.haha.apa bapak selambur woh?:D

ameto primero augusto said...

hahahaha. ini baru betul.
dengar ayat surah sampai panas je!
muahahhaa. panas tak badan aritu?

hafizmohamad said...

haha
taklahh
kaki je
besi tu sejuk sangat wohhh
:DDD

CIK FAFAZ said...

terbaek!
hahaha.
:)

Cik Jumi ♥ said...

jap,
*dalam kpla otak*
"panas ke tak panas ke tak?
tak kot."
bila kaki dah pijak mndaalah tu.
"mak aih,panas kot,pnjg pulak surah ni"

soalannya,
khusyuk ketak smyang ni?
hahaha :P

CIK FAFAZ said...

terbaeeeekkkkk!
hahaaha
(:

ida_gorgeous said...

pahala lebih la ko weyh..
insyaAllah..aku suke entry ni apish gmok..:)

amalina sahaja said...

sukaaa entri niii :D

hafizmohamad said...

sisfafaz.haha.terbaek ap nye?hee:D

dayah.haha.banyaklah.khusyuk sekejap je.wktu awalawal.sobs

ida.gmokkk!haii!:Dsuka.ah.promote lah kat kawan2 ye?hahaha:D

cikpuanamalina.yaww.suka?haha.nanti publish satu leeds.yeay!:D

ida_gorgeous said...

oke boss....hahah~~..:D