December 22, 2010

ibuntudankelirulahyou




in the name of Allah the most gracious and the most merciful

nak tahu
gila pemalas aku
aku nak update entry satu pun macam kena paksa
buat paper history
memang malas gila
hoho
gelak gedik

saya sedang berbahagia di pahang
ceh.bahagia lah sangat
aku tolong kakak aku kemas office
jaga anak sedara yang proaktif
melompat2 dan menangis sekuat2nya
macam ada competition plak dua orang diorang
haish.penat.
kagum lah
macam mana ma boleh besarkan kitorang
eleh.gap 4 tahun each of us
memang la senang
tambah aku yang paling baik antara semua
paling senang nak jaga

haha.jahat gila.
ampun ma.ampun ma

teetttt
back to the main point
oh aku nak tanya pendapat korang
kalau korang lah kan
korang bergerak selari ke arah ketamadunan atau kekal bersama alam?
gila berilmu punya soalan
aku ringkaskan lah
kalau korang
mm.contohnya begini
korang cintakan alam.suka suasana sepi.tenang.ramai teman.
tapi tempat korang tak berapa nak develop
macam lame loser hampeh dan sewaktu dengannya
yang tempat lagi satu korang pergi ni
bertamadun.tapi tak ramai teman.tapi korang ada tanggunjawab kat sini
haa.
korang pilih mana?
tamadun atau tak?





teeetttt
okay2
fine


cerita dia macam ni sebenarnya
aku dengan adik tersayang di pahang
menolong kakak tercinta menyelesaikan keperluan
untuk transfer ke penang
tetapi memandangkan keputusan pmr nak keluar hari khamis ni
adik aku dengan eksaitednya nak balik
aku pun kena ikut la
mengada*
haha
masalahnya
kalau balik manjung cam lembap
kat kuantan ni lajuu
laju tau
aku ulang
lajuuuuu



manjung cam tempat yang tak berapa nak bertamadunan tu
kuantan ni cam tamadun sikit lah
yela.kat rumah aku slow gila broadband ni
kena panjat atas bumbung baru laju.okay ini auta*
kat kuantan pergh superb ah laju dia
aku boleh online 24hr tanpa henti
memang ayu
dok dalam bilik je kat sini



oh.aku memang nak cerita pasal broadband je pun sbenarnya
so nak balik ke tak?
sama je dengan soalan ni

laju ke slow?
ha
ha

p/s : entri aku dah cecah 100
.hooray.
.tapi bukan untuk tahun ini.keseluruhannya.
loser gila aku
-_-"





9 comments:

amalina sahaja said...

cehh masalah berat gila pakcik oi. haha
balik manjung ah.
perak terbaik. haha

CIK FAFAZ said...

tak payah.
stay sane diam diam.
haha.

ell myra said...

tron legacy la jom :( pastu snap2 kat marina. ;)

ell myra said...

tron legacy la jom :( pastu snap2 kat marina. ;)

ameto primero augusto said...

hahahaha. adoiyai...
lucu gila kowt.
balik manjung ah camtu.
nampak sangat dah desperate smpai nak panjat bumbung. hehehe

Yonna Lahh!! said...

stay sana je nnt nk check result ikut online gak.. senang.

hafizmohamad said...

terharu.concernnya semua orang.haha.bajet.
okay2.aku stayy:))



p/s;kurang rajin nak reply satu2.terukkan aku?haha
terimakasih semua:)

-li.zue- said...

"korang bergerak selari ke arah ketamadunan atau kekal bersama alam?"


gila! soalan utk orang iq 185.

aku nak pahamkan soalan ni pun terkemut-kemut lagi.haha

hafizmohamad said...

haha.
bukan selalu aku berwawsan sebegini:)