December 19, 2010

award



in the name of Allah the most gracious and the most merciful


sumpah
rasa nak gila bila online dengan connection internet macam dudukkat kerak bumi
aku rasa kalau kat kerak bumi
kat part mantel tu confirm lagi laju
kankan? aku agak jela
sains aku bukan A so tak boleh cakap banyak

nak cerita pasal harihari yang lepas
teett
nantilah
masyaAllah
bila lah nak berubah perangai tundatunda ni
cehh


owh
dapat award ini dari icah dan ell
terimakasih kawan
bila nak keluar jalanjalan?



lepas itu kena jawab soalan ini

-->Siapa yang bagi award ini?
cikpuan icah dan cikpuan ell.laa.kan dah habaq tadi.ceh

-->Apa komen anda tehadap blog yang memberi award ini?
cikpuan icah
simple and nice
agak ah.aku jeles ngan header kau
cikpuan ell
vintage gilaa:)

-->Blog yang selalu anda singgah?
bloglist yang di update selalu:)

-->Ayat yang selalu anda tinggalkan di Shoutmix org?
ikut situasi dan lokasi blog siapa shoutmix tu dan bergantung kepada tahap gedik dan mereng aku:D

-->Tagkan kpd lima blogger lain






p/s :er.
nothing much to say.
im dying.
boredom.
hooray3.
gila:DD

4 comments:

amalina sahaja said...

cisss cikpuan dibantainya.
haha
thanks btw :D

CIK FAFAZ said...

haha. sy dh agak mesti kne tag.
aiyak.
huhu.
tkpe tkpe,
nnti me buat k.
:)
btw, thanks for the award.

hafizmohamad said...

cikamalina.
panggil nenek kang:DD

sisfafaz.
hoho
kagum ah
siap da bley agak lagi:DD

desperate ruumate said...

lima tahun lagi baru kami buat. haha -_-"