December 28, 2010

candiditucunla...!


in the name of Allah the most gracious and the most merciful

aku kena buat jugak entry ni
haha kalau tak mamat sorang tu marah
sorry armeit dan terimakasih juga
aku buat dah ni thanks bro for tagging me in this contest
cehh.aku tuggu kerajinan datang singgah
ampunampunampun
hee:)
*sambilbuatmukasembilanpuluhsen*




ohohoh
contest candid itu cun ni dibuat oleh
dateline dia 10january
lambat lagi haa.join le
dandandan
cikpuan ni pesan tak payah jadi follower pun xpe
i like sebab takde tagline
"i follow you you follow me back okayy"
haha.jahatnya aku
blog dia simple dan tak banyak iklan pelikpelik dan banyakbanyak
tak serabuttt.suka!


teeet
beralih kepada title entry di atas
aku nak letak gamba ini



haha
modelmodel jangan gembira sangat
ecehh aku tolong korang feymes nie

memandangkan kriteria disitu menyatakan perlu cun dan menarik
bukan mengerikan melucukan dan buruk dan menakjubkan dan lainlain yang tak berkaitan
cehh.
kalau tak aku letak gambar candid
jiran belakang rumah aku korek hidung sambil basuh pinggan
hebat bukan?
=.=

ohohoh.sebelum terlupa
gambar candid itu
aku rasa candid lah kot
boleh tak boleh tak?
hee:)

captionnya begini

oh dorang ni semua budak bandar yang berangan nak rasa kehidupan kampung
jadi pergilah melepak di bendang kononnya
im truly kampung boy kampung girl
tapitapitapi
tengah bersiapsiap nak pose maut dengan gaya kampung masingmasing
tibatiba
prooooot
sapa entah melepas gasgas berwibawa
*okay teka siapa yang lepaskan?*
haa?
gadis itu?
yang mana? yang mana?


yaa.10markah!


ampun ell ampun
:D

teeet
mengarut je semua
orang gelakgelak aku capture je
so candid la kan
lagipun bukan senang nak show true friendship
and true happiness
sincerity and true bonding shown ye

in real world
fake dominates all



haha
done!
boleh terima ke ek?

jadi
saya nak tag

ell.icah.puthang.
ratuplurk dan puteriplurk
:)

siapa nak join
pergilah
tekan cikpuandillaadilla diatas
scroll up
jangan malas




p/s :
gaya menaip aku makin senget
mereng menjadijadi.hyeepp!


14 comments:

CIK FAFAZ said...

haha.
boleh nampak tahap kemerengan smakin bertambah disitu?
btw,
spe yg mengeluarkn gas tuh?
nk tau gak !
lalaalalala~
ahaha.
:p

hafizmohamad said...

haha.mereng itu menawan.
lajunyaaa
haha.teka2.
10markah tuuu:D

CIK FAFAZ said...

hahaaaa.
mcm dah tau jer sape.
tapi nk dgr orh tuh mengaku jugak.
haha.

hafizmohamad said...

haha.xpe2,kita tnggu kot2 die berasap bila tgk.haha

btw
im just make up a story
saya kan mereng.haha:DD

ell myra said...

haha! cik fafaz tak dpt teka! :p

apiz. siot je kan entry kau yg ni. thanks for the tag anyway.

aku dalam picca ni mmg cun abes. sekian terima kasih. haha!

btw aku rse org yg lepas gas tu photohgrapher die ahh

ell myra said...

haha! cik fafaz tak dpt teka! :p

apiz. siot je kan entry kau yg ni. thanks for the tag anyway.

aku dalam picca ni mmg cun abes. sekian terima kasih. haha!

btw aku rse org yg lepas gas tu photohgrapher die ahh

ameto primero augusto said...

ahaks! best2. hehehe.
carer ah mimik muker girl yang hujung skali. nmpak rasa bersalah.

-li.zue- said...

ahah.

aku baru berniat dengan tulus suci murninya nak join contest ni,


rupa-rupanya mmg dah kena tag pun.

hahah.wokayy.akan diusahakan!

hafizmohamad said...

ell.cehh.bajet gila
tarek balik.xlawaa
haha.kau kentut kan2?
ngaku jelaaaa;DD

hafizmohamad said...

armeit.
ahahahaha
nah 10markah!
:DD

hafizmohamad said...

armeit.
ahahahaha
nah 10markah!
:DD

hafizmohamad said...

lizue
gogogo!!!
haha:DD

dilla adilla said...

incik hafiz... haha.. tq suke blog saya n join contest nie skali.. cumel gambar tu.. sukee ijau2 nie.. hehe.. lagi satu kn.. bab2 follower nie, mmg saya xkn gune follow u follow me 2.. biar laa orang follow sebab suke ngan blog kita tapi bikan sebab nk difollow balik.. bukan nk menyombong tapi saya rasa bab follow memolow nie bior ler tulus ikhlas dr hati n sanubari.. chewaah! panjang plak.. sori yepp

hafizmohamad said...

waaa.panjangnyaa:D
haha
terimakasih:D

betolbetolbetol


waah
masihkagum*


sangat tepat!
terimaksih komen:D
apprecite much cikpuan:D