December 29, 2010

bawahpokokituada


in the name of Allah the most gracious and the most merciful




Once you've been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts, habits, or goals about you
At the end, choose 25 people to be tagged
You have to tag the person that tagged you
If I tagged you, it's because I want to know more about you



thanks siapa entah yang tag ini.saya lupa.maaf
*ah tak habishabis dengan maaf kau*
hee:)



*pokok jambu ni bunga die semua warna merah jambu*



okayokay
sebelum itu nak cerita pasal
ermermerm
oh hari ini result keluar
bak kata cikpuan edora
dandandan
waa nervous
aku tahu aku tak cemerlang mana
entah kalau boleh malas nak fikir banyak
sebab aku fikir la aku tak tidurtidur lagi ni
haiishh
sama ja cakap tak nak pun akan dapat jugak
*mode berperang dengan hati sendiri*
situasi ini dapat digambarkan dengan membayangkan
aku tengah duduk berteleku di bucu dinding bilik
sambil bercakap seorang diri
teet.haha.gila

ohohoh
tag itu minta 25 facts all about myself

kalau nak cerita pasal jiran belakang rumah
facts about my friend's cat ke tak boleh ke?
okay.nak bagi 5 facts about me
twenty five divide by five equal to five
cukup lah tu aku tak famous
want more facts about me cari kat wikileaks

yang pertama
aku tak gemuk tapi berisi. everytime people said that how ive changed much compare with the old time i felt uneasy.its like oh baby down down down down.ha macam itu.tapi the fact is im not that chubby. and actually i start to learn that dont ever care about what others says.haha berlagak gila kan? tak lah no matter how you looks like never loose your confidence. you need to trust what your heart say if tak siapa lagi nak dengar:D kan2?

yang kedua
aku ada alergik jugak lah ell.ceh.aku tk boleh makan seafood dan ayam.mak aih loser nak mampus kan? kalau aku makan gatalgatal kat mata dan hidung.wadefakk gila rasa. paling best kalau aku makan ketam nanti lips aku cam gatal dan besar sikit aku rasa. tapi still tak boleh kalahkan a.jolie la:DD. memandangkan aku memang tak makan saman aku makan je ikut sedap tok nenek aku.lepastu garu la.:D.ubat?aku rasa buka sem ni aku nak try product baru dr rozmey.ala.yang for allergic and sinuses problem tu.haha.gedik gila:D

yang ketiga
ohohoh aku kecikkecik dulu ada habit pelik which kalau aku nak tidur aku mesti main rambut mak aku sampai lah tidur.oh rambut ma panjang gila dulu sampai peha kot.biasalah.aku anak mak! im proud of it.haha.bajet.dan one time bila mak aku nak pi deliver adik aku baru lahir, malam tu hidup aku cam hectic gila tak boleh tidur. dandandan aku atasinya dengan sendiri.since then boleh hidup dah dan tidur dengan sendiri:D

yang keempat
cakap pasal kecik aku teringat yang aku kena jahit dekat dahi. tujuh je tak banyak. sebab terbang sampai langgar pasu. dia cam aku duduk jadi pembonceng belakang then kawan aku kat depan bapak dia kat tengah.boleh imagine tak?lepastu time stop dah sampai rumah tengah static kat atas motor tu kawan aku tu pergi press minyak.aku tak tahu cmne lepas tu aku rasa cam superman terbang jatuh dan tanduk dua pasu.cool kan?haha.lepastu aku ingat semua orang jeritjerit darahdarah banyak. pastu ramairamai orang sibuk tengok oh eh ah bunyi semua ada. ceh rimas gila woh jadi tatapan umum:)

yang kelima part1
aku ada parut jahit dekat tangan sebab tangan aku tercabut.maaf sebab aku tak reti nak define tercabut macam mana. sebab aku tak de memory pasal tu.ma cakap waktu kecikkecik kakak aku rebut aku. sorang pegang tangan kanan soarang tarik tangan kiri. terlebih pressure dan force so tercabut lah tangan aku. terkoyakk.teet.haha:D pastu jahit.

yang kelima part2
ohohoh aku dah empat kali disimen tangan kanan dan kiri sebab patah tercabut longgar lari terseliuh dan sewaktu dengannya. biasa lah zaman kanankanak aku terlampau aktif. hyperactive.aku minum ape eh dulu?susu apa entah aku tak ingat:)
paling last waktu aku form1.
tangan aku tulang dia ternaik sikit ke paras bahu sebab waktu event lompat tinggi.cehh event la sangat.waktu acara tu aku lompat terlebih tilam excited sangat aku landing atas tanah so siku aku cecah tanah dulu. ouch sikit je. haha. padahal nangis kan.hilang macho aku waktu tu. dahla cikgu mana entah suruh bukak baju sebab die nak tengok ada tulang terkeluar ke tak.ohseksinyaa.awekss semua ada.tapi aku pasrah je.haha:D



done!
siap dah lima
aku ingat nak letak sembilan
tapi aku cerita lima dah cukup panjang
nasib baik aku tak buat dua puluh lima terus
hee:D


saya nak tag awak!
ye awak!
dah baca buat lah pulak
tak buat dosa tak baik tipu
yang kat atas tu nampakk
haha.tak memasal!





p/s :
syoksendiri gila aku
bahasa inggeris saya macam sampah
ala. bila nak starr nie:(
doa untuk result kejap lagi.




19 comments:

ameto primero augusto said...

lucu habis cerita time kecik-kecik dulu. jadi superman, lompat tinggi sampai terlebih lompat.

ahaks! sepatutnya rasa kasihan la kan, sebab tangan dah tercabut semua bagai tu. tapi apsal ek, ketawa jer yg kuar.

hehehe.

laissez faire! said...

ahahaha..funny giler apiz story mory anda neh!saket pewot oh bace! =D

hafizmohamad said...

armeit
haha terimakasih
tak payah kesian
aku tabah kuat dan sebagainya
ceh
bajet hebat kan*
haha:D

hafizmohamad said...

terimakasihh.
xlawak ponn
=='

-li.zue- said...

gila.byk kali kau patah.

tulang ko kayu ke apa? -.-'

cuak giler aku dengar!


eh result tu.sume org punya ke?
bukan cm dorg klua sket2 dulu eh, ikut fac?

fee. said...

main rmbut ye bang? haha :D comel je mase kecik2 tp skg dah nak 20 sob* sob*

hafizmohamad said...

lizue.
haha
hebat kanbajet gila.hoho
tulang besi urat dawai
haha
oh2.dorang kua ikut fac zue.aku baru tau.aku rasa fac kita kluar hari jumaat.haha:D

hafizmohamad said...

fee.haha.yeee.baru feeling nak tido.haha:D

takkiratakkira
im twenteenn:DD

edora deon said...

kene jahit tujuh jee tak byk haha .
lawak je ceritaa xD .

eh eh hari nie result tak keluar pun cehhhh =.= .haha .esok kot, lusa ke lambat betul,tak payah keluar terus laa haha .

hafizmohamad said...

edora.
haha.memang la.sikit jee
taklawak:DD


dah keluar todayyyy
:D

hafizmohamad said...
This comment has been removed by the author.
CIK FAFAZ said...

haiyaaaa.
hyper active gilaaaa dong!
sne tercabut patah bagai.
haha.
mesti banyak dah cop jahitan kat bdn kamu kan?
haha.
:p

hafizmohamad said...

sisfafaz.
haha.
baek la.
saya paling sopan kecik2 dulu
cehhh


haha.xdela banyak sgt cop.:DD

amalina sahaja said...

haha dh rupa frankenstein dh asyik patah,putus, jahit. ahha

hafizmohamad said...

wahh.
frankestein?
dia handsome kan?
terimakasih:DD

seorang mamalia said...

naseb baek kepatahan yang terlampau tak menghilangkan kehenseman kurang lampau. naseb baek.

seorang mamalia said...

naseb baek kepatahan yang terlampau tak menghilangkan kehenseman yang kurang lampau. naseb baek.

hafizmohamad said...

haha.melampau lah kalau patah itu fakta hensem hilang selepas masa lampau.
apa lamapau woh?
klasik sungguh:)

seorang mamalia said...

apesal aku over gila komen sampai dua kali. malu ouh. hahaha.

dah aku puji ensem tu tak payah la nak bajet suci tak paham pulak. tumbok secara melampau kang.