January 8, 2011

januaryanditisaboutten




in the name of Allah the most gracious and the most merciful


aku tahu aku orang paling lambat ucap tahun baru buat kau orang semua
tapi masih
selamat tahun baru
semoga bahagia dan bergembira di tahun ini
aku tahu sedih dan kecewa itu pasti
mana mungkin dua perkara itu dijauh jarak kan
kankan?



*muka untuk entry pertama tahun ini*
lambat gila
tak up to date langsung:)

sibuk
sibuk sungguh mingguminggu pertama aku kat semester 2
jadi maaf lah
weh armeit sumpah lama aku tak jenguk blog kau
banyak ah follower.naik gilagila dahh
ampunampunampuan
codo:)

harihari di tahun baru
macam biasa
tiada beza tiada baru
rupa sama
semua sama
ada naik ada turun
ada sakit ada sihat
ada semua
sumpah semua
gila


orang cakap tak susah nak susah
aku cakap tak senang nak senang

=='
okay sama saja

oh ada orang tag to tell about top 10 in 2010
nanti aku cerita top10 happenned
in 2010
reveal semua
sudah


oh oh oh
semua sibuk pasal azam
aku tak pernah ada azam
mungkin ada aku tak nampak
aku kejar apa yang aku dapat
orang berazam setiap tahun tapi hanya bertahan seminggu di kepala otak
apa azam mereka tahun ini
pernah penuhi kejar dan capai
kalau dapat aku kagum
salute aku pada kau

bagi aku
orang tak berazam tiada wawasan
macam aku
aku survivor
kejar apa aku nak kejar
sampai satu masa
semua sia sia
bodoh kan?

eh sukahati aku lah
yang bodoh itu aku






p/s :

bila orang tibatiba rasa nak delete blog.stop blogging
aku cakap jangan
tapi sekarang aku nampak apa punca
nak stop nak keluar dunia maya
aku tabah relaks sudah
kata semangat untuk diri sendiri
berhenti merepek wahai kau
okay:)

maaf buang masakau baca atas sampai bawah
lain kali buka terus scroll sampai bawah tekan x dihujung:)
selamat tahun baru duakosongsatusatu






13 comments:

seorang mamalia said...

tajuktutirustyleakuseriustakacipatutbagikreditsiketpadaakuseriustakaci;(

hafizmohamad said...

eh eh eh
mana ada
check balik entryentry aku before
title die pernah plk ada gap?
tiada bukan.
teeet:)

ameto primero augusto said...

adeh. aku pun tak tahu dari mana follower tu datang.

tapi dalam banyak2 hafiz juga yang setia!

eceh2..kembang ah tue.
haha.

btw, rindu ah baca blog ni.

edora deon said...

happy new year :)))

hafizmohamad said...

armeit.
jgn nak sweet sangat ah
haha


xde maknanya:D
terimaksih:DD

hafizmohamad said...

ed.happy new year tu warga kolejjj:D

seorang mamalia said...

hahayelahyelahakuyangbersalahtermalujugasebenarnyahaha

hafizmohamad said...

haha
seronoknya
mesti merahmerah sipu sipu
cover ah tu
:D




chill lah:D

CIK FAFAZ said...

agreed dgn p/s tuh.
tuh yg me rase bile rase nk sto[ berblpgging.
huhu.
selamat tahun baru juga !
(;

hafizmohamad said...

haha.tapi xbley stop:)


selamat tahun baru jugaaaa:D

Chi-BOB said...

apis bile nak blanje makan lagi ? hehe

hafizmohamad said...

chibob.haha.boley.blanja pulak lah:DD

Cik Jumi ♥ said...

haha.
panjang gila.
sumpah panjang gila!
tapi macam ulang je semua.
gila semua!
haha.

akan dpraktikkan skroll terus kbawah

;)

haha,kidding