May 12, 2011

perempuan



maaf
ego aku tinggi
jadi aku tak perlu rungkai banyak
ini bala bila aku gembira
bukan bagi kau yang lain mungkin
aku rasa aku kena sumpahan
kalau aku gembira lebih
akan ada manusia yang sedih
ive been cursed
when the time im completely happy
it's the time when i actually stole someone happiness
macam
aku pijak hati kau aku lompat dan lunyaikan
sakit bukan?
and at the end
sadness surrounds

this is so fakap


fakaap
fakapppp
faakkkkkk

maaf
lebih baik aku diam
biar orang sebar aku bisu
biar orang caci aku tuli
biar orang keji aku bebal
diam diam dan diam

jalan baik
diam
kerana di penghujungnya
tiada siapa yang sakit
bukan kau dia dan kau yang lain
jauh sekali aku


harapnya





p/s : aku paling benci bila wujud situasi ini
saat aku bersalah
dan aku tidak punya cara untuk atasi rasa hina diri aku

completelyshit

fakk
-_-


8 comments:

Cik Jumi ♥ said...

xpenah jumpa lagi laki2 yang macam ni loh,
mngaku n mnyesal atas salah dia sdr.
mmhami hati wanita.
ohh soh mehzing! :)

sang mantan, said...

lebih baik kau diam daripad kau macam bullshitt.

nur hidayah said...

chill bro..:))

hafizmohamad said...

thanks:)

-li.zue- said...

hahah
aku cam gelak-gelak baca post ni.


last week pun aku kena sumpah jugak.
tiap kali aku cam baru nak rasa happy,
time-time tu jugak,
mood terus spoil,
ala-ala orang datang bawak kebahagian aku lari.

chewah ayat. haha

seminggu bhai seksa macam tu.

tapi takpe.
dah jumpa penawar.

balik rumah. happy :)

maka.jomlah balik rumah! ;p

no_answer said...

pergh!

mengayat memang gempak !

wakakakaa

hafizmohamad said...

all.:)

nampak sgt aku malas nak taip*

✿ gadis biasa ✿ said...

silence is better
say it best when u say nothing at all :))
diam bukan kalah
bukan mengalah
menang dalam diam tu adalah lebih manis :))