March 23, 2010

seliparjepun

in the name of Allah the most gracious and the most merciful

aku cam sedih
buat keje semua xkena
cam taik



final project
cubicle
progree?
o%
entah
aku rasa xdapat kot architecture
nak smbung degree
building surveyor?
xmau3
huu
kena tukar universiti
duhh

cubicle
ada lagi 3 hari nak submit
barang xbeli
idea xdatang2 lagi
idea yang ada pun
probability nak siap
xkan sempat

keluar
ye.tadi saya keluar
cari barang
tapi xbeli pape
aluminium foil seketul
nak buat apa
aku pun xtau
oh ye
tomorow
kene tunjuk mockup
but then
nak buat apa?
skip kelas kot~

tadi
ye.
pakcik guard yang gelabah
xpernah2 minta student ID before
tetibe nak mintak
apehal glabah sgt?
nak mampus da?
pffftt..

mood saya nak blajar dah tade
menghitung hari keluar pasum
sedih?
sikit
kot
yela
rindu kau.kau.dan kau juga
banyak mende



last sekali
sedih gila
handphone saya hilang
waa:((((((((
sumpah rasa xcomplete diri nie
sape nak kejut aku pagi2
sape nak hiburkan aku dengan lagu
sape nak teman aku maen tangkap2 gamba
sape nak gtau ada orang cari aku
sapa nak gtau ada call ada sms
sapa lagi aku nak baling time tensen
sapa lagi nak teman aku g toilet
sapa lagi nak jadi torchlight time letrik takde
sapa nak schedule kan hidup aku
sapa nak remind aku besday sume2 orang pasni
sapa lagi nak provide game time aku bosan time lecture

:(((((((((((((((((((((

korang2
wat sementra
cari aku guna celcom
nanti time da okay
aku g renew maxis tue

handphone tue
bini no satu kot
cikkupau pun no dua
camne nak teruskan idup
separuh jiwaraga dah hilang da arinie

er.ada
sapa2
nak hadiahkan handphone baru tak kat aku
ipod pun jadi la
abah nak phone satu!
pang!konfem kene sedasdua.
waa
waaa
waaaa
kan bagus kalau phone tue cam selipar jepun
murah je
takdela aku tggal merata
koman2 pun putus
g mana2 mesti melekat je
impossible nak kena tggal

:((


aku rasa cam xguna je sejak hari tu.



p/s:laila.sob3.:(.cikkupau.thanks for today:)







7 comments:

-li.zue- said...

wuuuuuuu.
terasa aura tekanannya.

tapi.mcm serunuk plak perbandingan tu..
kalaulah hp mcm selipar jepun.heheh.

bertenang ye beego.
sabar2.jgn cpt sgt give up.
buat kerja satu persatu.sistematik! =D

nmpaknya, ko pun kena pakai hp 12 megapixel cm aku gak skrg.ahahaha.

desperate ruumate said...

warghh. gamba2 dlm tuuuuuuuu.
aku tau perasaanya weh. wht the jadah. hadoii. sabau la ye.

aku ade lg satu perunpamaan,
kalaulah cubicle tu mcm air milo.
senang je nk buat -__-"

tita

hafizmohamad said...

kizue:agak r.tekanan.amat2.huu.betol2.memg cnggih la henpon aku skarang.13mp.

tita:huu.btoi2.gambaq:((.aa kan.milo.kalau cam mls.g bli ja trus:))

ell myra said...

babe :) tabah

perghh~mmg tertkan gak r kalo ilang fon~tape.doa2 jela jmpe blk.
anyway~ko ptt bersyukur tau ko da nak abes asasi..dari aku yg dok cangak x tntu dpt degree. :(

hafizmohamad said...

haha.duh.habes pun nak smbg ap xtau.xke tertekan juga:(

[m y a] said...

wah. stress. sian

hafizmohamad said...

:)