June 30, 2011

kappp


in the name of Allah the most gracious and the most merciful


dear diary
555



hari ni bangun pagi sakit perut sebab semalam aku bedal somtam dan tomyam untuk makan malam. sangat sedap. terimakasih pada buddy aku kat sini yang jaga aku dengan jayanya

pada kau yang tak tahu buddy tu apa. buddy tu ala ala sugar mummy aku yang jaga aku kat sini.dialah tolong carikan dobi untuk aku dialah yang bawak aku pusing pusing kat sini dan dia jugak lah yang belikan makanan untuk aku makan setiap malam.baik bukan?

dekat sini naik motor tiga orang sekaligus tanpa pakai topi keledar bukanlah perkara ajaib dan senyuman masyarakat sekitar amatlah mengagumkan. tak kedekut macam aku yang lahiriahnya sejak azali memang muka kerek so memang susah aku nak senyum.tapi bila pakcik dan makcik gigi emas dan takde gigi senyum nak taknak aku kena lah jugak senyum

hari ni sebab makan makanan lazat semalam seperti yang dinyatakan di atas.scroll up please.haha.aku mengalami kesakitan perut yang memulas2 dengan jayanya.dan dengan bangganya aku berjaya mengeluarkan sisasisa berikut.malang yang berbau sebab takde air untuk di flush kan sisa buangan yang berikut.sebab aku masyarakat yang berwibawa aku angkut air dan mencurah sisa berikut secukup rasa.main point die aku nak cakap aku reti menjaga adab dan kebersihan tandas.bagus kan?555

dua hari lepas kami menghabiskan masa menyelam dan skodeng ikan selama satu hari.pengalaman sedemikian adalah sangat awesome dan menggembirakan kau pernah ke snorkelg satu hari yaw? okay aku takpernah sebab tu aku nak riak kejap.555

dan sekarang adalah waktu menyiapkan drawing dan meng'key-in' kan data yang sangat menakjubkan bertambah takjub bila bersama lecturer yang sangat seronok dan penyayang dan banyak idea yang mecurahcurah membuatkan aku berjaya menghabiskan masa merepek di sini.sekian.





p/s :
aaaaa
tatau nak cakap apa
tata

555 kat atas tu ialah hahaha
kau tau tak?
aku baru tahu
5555555:D

4 comments:

JumiYumi ♥ said...

kalau baca entry
hafizmohamad taksah kalau tak gelak@senyum@sengihguling2.
terbaik, terima kasih sebab update.
*ceeeh ^^

-li.zue- said...

aku tahu 555 buku nenek aku guna untuk tulis senarai barang nak beli untuk berniaga je. hehe


serius ke tu maksud dia?


hai ahmad beego dah hitam eh skrg?

hafizmohamad said...

jumi.haha.terimasihlizue.yupp.55555:D

agak hitam ah:D

Fafa Adnan said...

snorkeling best! :)