November 12, 2010

loveletter


in the name of Allah the most gracious and the most merciful

seveneleven
00:00am

er
segan
blushing
wattafak.melle pinjam ya*
:DD


hai awak
saya tak pandai nak bermadah pujangga ni
al maklumlah tak cukup berbunga

happy anniversary

selamat ulangtahun perkenalan
eceh.
ye saya tahu
belated
haha

er
er
erm

yang pertama

harap awak terima pemberian ikhlas saya
murah je
saya tak mampu nak beri hadiah beratus ratus
guccigucci ke lvlv ke prada ke
saya kan pelajar lagi
tambahan pula
saya ni kedekut
haha
jadi saya beri berdasarkan hati
bukan mata yang memandang
bermakna tu
simpan dan jaga elokelok
segan merah jambu blushblush saya nak beli semua itu
abangabang kakakkakak salesgirl
semua pandang saya
tersipusipu kucing saya menunggu giliran nak bayar
ceq segan habaq hang
kagum tak?
saya kan gagah berani
so semua tu saya ketepikan
ecece
apa saya bagi?
takpayah tahu lah kalian semua
senyum

yang kedua

terimakasih
sebab sanggup menempuh halangan dan dugaan bersama saya
sepanjang tempoh perhubungan kita ni
macam dah lima puluh tahun plak kenal:)
terimakasih sebab
faham
terima
sabar
pasrah
redha
dan semuanya
dengan saya
sikap
perilaku
dan
segala karenah
perangai pelik mereng dan seumpama
terimakasih dan tahniah
yeay
anda menang cabutan bertuah ini!
haha.mereng:D

yang ketiga

walaupun awak

gemok montel busuk bacin masam kentutkuat
makankambing bangunlambat tidurawal bajetsleepingbeauty
rambutkembang makankuat hidungtersumbat
gelaksekatsekat beratmelebihisaya dan sebagainya

saya tetap sayang awak
okay
ini tipu
ampunampun

sebenarnya
awak cantik
sebab tu saya tak suka jalan sebelah awak
nanti orang bandingkan saya macam beauty and the beast
saya beauty awak beast:)
terbalik:D
awak hotstuff
sebab tu saya tak nak keluar selalu nanti lelaki lain tengok awak
saya jeles panas hati kat dalam awak
awak wangi
kadangkadang saya spray satu botol pun tak boleh kalahkan awak
jangan cakap lah kalau saya tak mandi:).macam iklan enchanteur tu.haha
awak pandai
sampai saya rasa waktu cuti pun saya nak pergi kelas sbb nak beat awak
tapi saya tak mampu.saya masih mencuba.
awak pakai bomoh mana ek?kagum lah bakat semulajadi awak tu.cemburu.
awak rajin
malas saya nak buat kerja bila tengok awak rajin sangat
saya rasa lebih baik saya tidur
sebab nanti saya boleh suruh awak siapkan je.
kan2?
haha
dan
sebenarnya
banyakk lagi
kalau saya senaraikan nanti
kembang pulak awak
mahu harihari awak baca entri ni
senyum
konklusinya

awak yang terbaik bagi saya
macam mana awak cakap awak tak layak pun
macam mana awak cakap awak teruk pun
saya tetap nak awak
bagi saya
awak tetap yang terbaik untuk saya
ini bagi saya
bagi orang laen
nasib diorang lah kan?
:D
lepas tu.lepas tu
nak bagitahu
takde orang nak kat saya
bagi free pun xde yang nak
so awak jangan la cemburu sangat sangat tau
lepas tri.lepas tri
kalau saya tak layan awak
sbb saya sibuk
saya ni kan lelaki terhangat di pasaran lah jugak
banyak bisnes nak settle
ecehh
tak.tak
saya perlu masa jugak awak
nanti saya bosan dengan awak camne
kan susah
kan.kan
lepastuu


saya harap hubungan ni tahan lama
omputih cakap
till death do us apart
tapikan.tapikan
kalau takde jodoh
dan mak saya nak
kenenkan saya dengan anak cik timah tu
pasrah je la ye
jodoh kat tangan tuhan
hee:)

nak bagitahu lagi sekali
er
segan
kepala hotak segan dari tadi



thanks yon2*

saya sayang awak la
cikpuankupau!
sampai mati
amin:D




p/s : yang laen sila senyap dan berdiam diri:D
yang jeles pergi mengadu kat emak masingmasing:DD
jangan habaq kat makabah ceq no.nanti depa cakapp ceq gatai:D






26 comments:

Yonna Lahh!! said...

sama sama ;)
tak sngka ada nama aku jugak! haruu codo

omg so manisssssss weh. kalah sugar ni. both adorable. suka korg dua org. beego jaga farz elok elok. :) aku n the gang nk pegi kenduri korg nnt. hahaha. hee moga

and last but not least
HAPPY MONTHSARY!!!

yonyon :)

hafizmohamad said...

hahacodo,
ada umur panjang okay saja:))

awak2.
it anniversary.
xmaen la monthsary.
kokak la kalau sambut every month.haha:D

Yonna Lahh!! said...

ohh silap!! haishhh apela nih. cik salmah dah tua. nyanyok.haishhh. mengeluh sekali lagi. pdhal dah malu.haha!
HAPPY ANNIVERSARY :D

marlia.ahmad.marzuki said...

hate to say this. bt it sweet *dgn nada sekat2* kenduri ak na duduk meja vvvvvvvip tau. makan kambeng golek. HAHA

ell myra said...

alolololo~~ apis mood jiwang! smoge bagie la comel2 sume ;)

hafizmohamad said...

yon2.
lek.semua ada bwat salah.codo~

mya.
haha.thankyou2.
aku xmakan kambing.so golek2 tada:D

ell.
oho.shadap.
weh
aku raya ajikat rumah.
jelees x2?
haha:D
trimas:D

.yANa. said...

HAHAHA..jiwang.naseb tak menggelikan.
congrats.!!
kekal kan psngn PASUM.!

nikki.grr said...

OMG SO SWEEEETTT :D

melle. said...

pinjam, kena bayar ikut jam

CIK FAFAZ said...

awwwwwwwwwwwwwwwwww!
so sweet!
huhu.
kembang hati semakin syg lah dyeeee kat kamu.
kan kan?
*cuba tny dye.
haha.
btw, nk tauuuuuuuu jugak adiah apeee!
cpt kasi tau cpt!
haha.

|cah-sahaJa said...

hoho.
apiz kah ini..
JIWANG banget..!
:P

epy anibeserii.. :))
moga bahagia ke anak cucu..
*tett cam ucapan kawin je..
slap2.. moga bahagua ke jinjang pelamin..
*buleyh je cani.?
layannnn jela..
MOGA BAHAGIA la senang cite..
(budak bosan da gile mmg gini)
:D

hafizmohamad said...

yana.
haha.xgelik2kan?kan2?hoho.thanks:D

nikyangcantikjelita
u and alafate stll sweetest couple ever.HAR HAR:D

melle.
okay.tapi jam aku rosak.so free lah:D

sisfafaz
hoho.tatau2.
haha.thankyou:)
bagi perhatian.haha.codo~

icah.
shh.jangan nak panjang sgt lah.
teettt.haha.terimakasih.blanja aku confirm hilang bosan.
hoho:D

dayangredzuan said...

huh..couple2 ni aku jeles la..haha


semoga berbahagia hendaknye..
bile nak tayang kat geng2 sini wei

hafizmohamad said...

haha.
tamau2.tamau jeles2.
haha
xbleyh2.
ini bukan aksesori untuk ditayang.
eceh.
poyo.
:PP
turun kl lah:D

melle. said...

jam aku masih bernyawa.

man, the money is ticking

hafizmohamad said...

jam pasir tak dikira.
kau bli jam baru dulu.

melle. said...

jam aku ada orang menari-nari kat dalam setiap kali tepat waktu tertentu. kagum sikit.

hafizmohamad said...

patung orang?okay. ak besar mana pun jam tu.
okay.aku kagum.sikit.

melle. said...

tak, aku tipu je,takpayah kagum

red girl said...

LOL. why i felt so envy of these two kids ha ?

omg haha good luck for you guys :)

hafizmohamad said...

haha.no need to:)
btw.thanks:D
same goes with you:D

amalina sahaja said...

happy anniversary.
fuyoohhhhh

*tetiba*

hafizmohamad said...

haha.thanks:)

muyukerukatika said...

aww comel

hafizmohamad said...

aha.terimakasih:))

farrahhannah!! :) said...

weyyyy! terbaek!!
nak sweet je.
abang bangga dgn adk abang sorang nih. dah besar, pandai jage perempuan dah.
*terharu jap.

all the best bwat korang. biar lame2. and KAU! jgn sakitkan hati farz tuh. jago dia elokelok.

happyannyversaryikhlasdariabang. :)