October 9, 2010

loser





in the name of Allah the most gracious and the most merciful


saya baru dapat
masalah
besar punya

kongsi
tak nak
saya nak handle sendiri
er -_-"

kalau boleh
macam tak
macam ya


eh sedih la bodoh
dia macam kau nak fries
tapi kau dapat chicken chop dengan fries sekali
best
tapi
after couple of hours
kau expect dapat penampar
bukan penyepak
tapi macam
aku akan dapat duadua


free







lari jauhjauh dalam gelap
takut
:(
bodoh
cari pasal lagi


er.tak faham?
tak pe
ni bukan paper history
nak kena faham dan hafal
ni kira macam open book test
kau baca,kau buat.kau lupa

baca.lupa
diam



takut
sedih
ah bodoh la




sampai satu masa
mati


aku cam dah telan ubat
preskripsi yang melampau
mati lah



awak
awak tak salah pun
saya tahu apa dia dah buat kat awak
tapi buat masa ni
tolong saya awak
tolong saya
layan dia macam biasa
layan macam dulu
tolak tepi apa awak pikir
tolong awak
saya takut
mati saya awak

pathetic
ye saya
itu saya
saya tahu


awak yang laen
saya treat awak teruk
lately
saya beban awak
saya ignore awak
maaf awak
sangatsangat
sabar ye
itu je yang saya mintak
saya taknak hilang awak
maaf
saya buat macam ni kat awak








p/s : saya benci semua benda yang saya buat.ya.saya malang.sangatsangat.:'(









2 comments: