March 2, 2010

thankyoubutsorry

in the name of Allah the most gracious and the most merciful

oi2
aku tengah rajin nie
haha
pukul berapa datuk harimau
pukul 2
pukul berapa kelas arts
wahai datuk harimau?
pukul 11
haha
lambat lagi
relax sudah
hee
hormon xstabil
biasa r
pagi rembang sebegini
haha
tatabahasa melayang
maaf



aku nak cakap
ye
kau
thank you
for your intention to be here
but sorry
i dont need you

aku appreciate la jugak
kau datang
kau ambiltahu
kau sibuk
and sort of care
pasal aku
tense.stress.bored.gila

tapi maaf
aku bukan jenis camtu
aku bukan tak suka
aku rimas
er
aku tak suka cara kau
oh bukan
aku memang tak suka
kejadah tu
kau datang
pastu cam ko caring la
nak ambil tahu apa masalah aku
nak jadi listener
maaf
aku bukan orang camtu
aku akan cari sape y jd listener aku
aku tak suka orang ganggu masa.masa aku tuk sendiri2
dan
aku masih kolot
aku tak boleh kongsi apa yang aku rasa
dengan orang yang tak cukup sekepala dengan aku
ye.maaf
aku kutuk kau
tapi aku nak cakap
aku tak nak cakap depan
aku tak nak sakit hati kau
aku tak nak bermusuh dengan kau

yupp
aku hutang banyak dengan kau
too much
so
aku tak nak benda remeh camni
rosak antara kita
kan2?

aku nak cakap
aku tak betul
jangan kacau
entah
aku rasa pelik
kalau kau yang nak terlebih caring pasal aku
aku boleh jadi listener
for all
your opinion
problems
stupid jokes
but
aku tak selesa nak kongsi
apa yang aku pendam
dengan kau
maaf
bukan niat aku
aku pun tak tahu nak bagi kau faham
in the same time
jaga hati kau

sekali lagi
maaf
aku bukan macam orang lain
aku pelik
mood aku swing macam angin
jangan ganggu waktu aku tak betul
aku tak suka layan camtu
aku tau kau terasa
tapi

yup.entah
smoga faham
fullstop



minggu ini.minggu lepas
oh
agak huruhara
silaturrahim dengan semua orang
sedikit celaru
maaf semua


semua pasal camping
syaza2
aku cam dapat rasa je tekanan kau
wee:)
padan muka kau beego
haha

er.camping
ini semua pasal beliau
kalau beliau kurang kelam
takde la situation camni wujud
kalau beliau tak cerewet
bangkang itu.bangkang ini
itu boleh.tidak yang ini
kat situ sahaja.dan bukan kat sini
yup
beliau
maaf.tapi anda
merumitkan keadaan

sudah.cukup
aku redha
mungkin beliau ada alasan sendiri
ye.sila fikir sedikit positive

hujung minggu ini
nak pergi berdating
yup
dengan
semua kealambinaan
semoga semua selamat
dan
berjalan lancar
amin!



p/s: study saya terumbangambing lagi~:( resah.


6 comments:

-li.zue- said...

weee.finally.

erk.beego.aku rasa,itu bukan peliklah!
semua orang ada perangai masing-masinglah.hehe =D

wuuu~ takmo bebel panjang sini.ngee.

*weyt2.since when plak mister fikri ada blog?? pehhhh.

Afifah Kamarudin said...

weyh2 puthang tau tape...terkejut ak fikri ade blog,tp dy tade link ar...hmm......

si dunat tersenyum said...

ehek. tape tape. pompuan ade pms, laki ade ims. haha.

hmm, aku dgr name ku diseru.
stress ke beego? haha, tp.... sronok ah korang handle bnda ni, mcm sempoi. =)

ganbatte naa.

-li.zue- said...

hehehe

fikri merahsiakan sumthing drpd kita.

aah.btol2.laki ada IMS! chill lah yer. =D

all da best.lets have fun this weekend!

desperate ruumate said...

er. sabar ye mr beego. cek paham2.

what the? fikri ade blog ke? tp myb die ade account tp xde blog kot. haa. kan kan?

tita

hafizmohamad said...

haha.
zue::)yekot.sume org pelik.kan2?
haha.rakyat2 semua.encik fikri ade account je tapi xd blog.harap maklum.
woaa.stress gak r.sempoi?haha.dats only a mask.haha.till then~